Vilken dag

April blev helt klart överraskningarnas månad med mammas kalas i mitten och igår kom sju tjejer hem hit och vi överraskade Rebecka med en Möhippa. Rebecka trodde att hon skulle passa Loke medan jag stack på dressyrträning men så blev det icke!

Vi var först hemma hos oss och åt brunch med massa god frukt, charkisar och frallor och sen vid halv ett åkte vi till Prison Island i Göteborg. Det var i stil med Boda Borg som jag varit på tidigare och vi hade riktigt roligt. Två timmar sprang vi runt där och klättrade på väggar, kastade bollar, löste gåtor och tryckte på knappar. På tid!

Efter Prison Island åkte vi till Pinchos på Linné och åt god mat och efterrätt. Väldigt gott! Och trevligt, det var ett härligt gäng tjejer. Förutom Rebecka var det fem som jag träffat förut och två som var nya.

Efter middagen åkte vi hem till oss igen där Axel varit snäll och fyllt och eldat i en badtunna som vi hyrt. Där i hade vi en härlig avslutning på en väldigt lyckad dag!

1 tanke på “Vilken dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.