Inte lika produktiv

Det har varit om möjligt ännu soligare och varmare idag, så himla härligt! Jag kände mig dock inte lika arbetsglad i dag så jag har slappat i solen när Loke har sovit. Jag har i alla fall staplat tre skottkärrelass med ved och så var jag och Loke inne i Vårgårda en sväng. Det var BVC-träff idag med besök på biblioteket, jag har faktiskt inte varit där tidigare men det var himla fint och det fanns massor av barnböcker så dit ska vi allt ta oss när Loke är lite mer intresserad av böcker.

Ett gäng bilder på trollet från idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.