En gång kvar!

Det var inte sista babysimmet utan vi har ett tillfälle kvar! Skoj. Idag fick Loke prova att ha en badring för första gången och det var lite spännande tyckte han. Sen fortsatte vi öva på att hålla sig fast i kanten, ”hoppa” ner i vattnet och ”simma” tillbaka till kanten. Förra gånge fick de ju ”dyka” under vattnet för första gången också och det fortsatte vi med idag. Två gånger tryckte vi ner bebisarna under vattnet (låter grymt va?) och andra gången fick vi låna simglasögon så vi kunde doppa ner oss själva och titta på bebisarna under vattnet. De är ju bara nere under vattnet nån sekund, men det var ändå kul att se. Loke såg lugn och ganska oberörd ut och den gången vare sig spottade eller fräste han när vi kom upp så jag tror nog att han höll andan också.

Här nere har vi precis hoppat in i bilen efter babysimmet och andra bilden är när vi kommit hem, så bedårande söt.

Lite senare på eftermiddagen kom Camilla hit och vi kikade på fåren och hästarna och lite som hänt här sen förra gången, och så satt vi inne en sväng innan vi åkte till Alingsås och tittade på huset som byggs. Så häftigt med nybygge, och det blir himla läckert!

IMG_3119

Ingen bild tog jag på huset dock, så det fick bli en Kaprifol i stället! Riktigt så mycket gräs är det inte i hagen dock, bara precis utanför paddocken 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.