Fika och gräs

Fikat sålde bra på tävlingen igår. Jag brukar ju stå på banan när det är tävlingar men igår gjorde jag premiär i serveringen och det var roligt det med. Eftersom det var kvällstävling och ingen stor heldagstävling var det rätt lagom med folk och vi kunde spana ut genom fönstret på den pågående hoppningen lite då och då. Gäseneryttarna är kända för sitt goda fika, igår var det en kvinna som skojade och sa att hon åker till oss bara för fikats skull, och så tar hon med ett par hästar bara för att hon ändå ska hit 🙂

Idag är det torsdag vilket betyder babysim! Jag tror att det är sista faktiskt, sen har vi klarat nybörjarkursen. Loke har tyckt att det är väldigt roligt, och även jag såklart, så vi har anmält honom till fortsättningskursen efter sommaren. Då har ju dock jag börjat jobba så det blir Axel som får bada. Kanske får Axel börja blogga här sen när det är han som är hemma med Loke, haha!

Jag och Loke ska även träffa Camilla B idag, hon ska kika på våra lamm och jag ska få se hennes hus som håller på att byggas. Spännande!

Just nu sitter jag ute på gräset och kikar på hästarna och fåren som betar på var sin sida av staketet. Loke sover och jag hade en liten tanke om att fortsätta måla, men jag är inte så sugen på det idag så det får va helt enkelt.

Bra miljöträning detta, hehe. Fårens vinterhage är nu uppäten så idag får de gå här några timmar. De har fortfarande lite hö de behöver äta ut och jag vill som sagt att detta gräs ska räcka till den 27:e då vi släpper dem i de större sommarhagarna.

1 tanke på “Fika och gräs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.