Veckans händelser

Saker som är inplanerade denna vecka!

Tisdag:
Idag kommer hovslagaren och verkar Kaprifols hovsingar och vi kommer säkerligen prata hovbölder, och kanske kommer Jonas kunna se nåt i Kaprifols hov som han kan berätta nåt kul om. Vi får även besök av BVC idag, dags för 8-månaderskontroll som nuförtiden görs i hemmet. Loke ska nog vägas och mätas i vanlig ordning och sen ska vi prata barnsäkerhet i hemmet.

Onsdag:
Dags för nästa unghästhoppning i Gäsene, jag står i fikaserveringen igen! Det var ju skoj sist så jag skrev upp mig på det igen. Jag står där tillsammans med en som heter Linda och vi har alltid skoj tillsammans 🙂

Torsdag:
Sista babysimmet! Jag trodde ju det var förra veckan, men en omgång kvar! Det ska bli roligt att få hoppa i plurret en gång till. Axel är på after work med jobbet så jag och Loke roar oss själva hela dagen.
Syster Susanne fyller även år, och Alice skulle ha firat sin tjugosjunde födelsedag denna dagen. Hjärtat.

IMG_4858

Fredag:
Sista veckans-barn-träff för säsongen, även detta har ”sommaruppehåll” och återkommer i höst igen, men då får Axel ta och gå dit i stället för mig. Loke fyller även åtta månader, hipp hurra!

Lördag:
En av de nya hästarna, stoet Peggy, flyttar in! Sen är det en annan stor händelse också och det är att Rebecka och Andreas ska gifta sig! Jag, Axel och Loke ska klä oss tjusiga och gå på vigseln i Nårunga kyrka.

Söndag:
Nummer två av de nya hästarna, en valack som kallas Abbe, flyttar in. Roligt med nya hästar! Det tråkigaste är att båda är bruna så på söndag kommer det beta FYRA BRUNA hästar här på gården. Fy sjutton, får köpa en prickig ponny bara för att väga upp liksom… 😉
Dessutom är det Mors dag för första gången sen Loke föddes! Ska nog korka upp en flaska bubbel tror jag, vi har en över sen ett annat tillfälle, hehe.

IMG_0580

Så liten, så bedårande.

2 tankar på “Veckans händelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.