Tavlor och unghästar

Ännu en solig dag, hur ska detta sluta!? Axel har jobbat hemma idag så vid ett tog han en paus och hängde med in till Hjulet i Vårgårda. Han har inte varit där tidigare så detta var första gången vi var där tillsammans så vi fick med oss två fina tavlor hem! Den ena hade en lite trasig ram, men vi ska nog kunna fixa till den lite. Vi köpte även en ganska stor träbricka som man kan använda när man ska bära ut massa saker till uterummet när vi äter eller fikar där ute. Bra att ha!

I övrigt har vi tagit det ganska lugnt idag! Vid fyratiden lämnade jag Loke och Axel hemma och åkte till Gäsene för unghästhoppning. Jag stod i cafét igen och hade det trevligt med Linda bland alla goa kakor.

Ja så såg min dag ut ungefär! I morgon ska vi till badhuset och babysimmet för sista gången denna säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.