Friyay!

Jag insåg att jag har missat att berätta om BVC-besöket vi hade i tisdags. Det finns inte så mycket spännande att berätta egentligen men Loke är i alla fall numera 70cm lång och väger 8930gram, och idag är han hela åtta månader gammal. Tiden går fort! Vi pratade som sagt barnsäkerhet i hemmet och visst finns det en del som man ska tänka på nu när Loke börjar bli mer och mer rörlig. BVC-Monika visade en lista bak i Lokes bok där det finns tips på saker som man kan göra och så fick vi en plansch som visade på farliga kemikalier man gärna ska hålla ur vägen för barnen. Maskindiskmedel och läkemedel och diverse annat som gärna inte ska hamna i munnen. Vi pratade även om Lokes senaste utveckling, lite om hans hörsel (som är alldeles utmärkt) och annat smått och gott. Allt var bra i alla fall och nästa besök är inbokat om två månader.

IMG_3212

Idag är det en härlig fredag och vi ska traska bort till säsongen sista vuxen-barnträff! I kväll kommer även Hovis (vi bokade om besöket till dag så han var aldrig här i tisdags). Jag ska passa på att sopa ur sadelkammaren och stallet lite ordentligt också, i morgon flyttar Peggy och Elin in 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.