Sista maj

Sista dagen i denna månaden och jag har inga planer alls för dagen. Självklart ska alla djuren ses till, har ni fattat att vi numera har en katt, en häst, fem höns och tio får? Och oräkneliga fiskar.

Kaprifol ska även få lite motion på något vis, jag har dock inte bestämt hur ännu. Igår skrittade vi badplatsrundan med Rebecka + Loke i barnvagn som sällskap. Suddig bild från det:

IMG_3591

Jag är lite inne på att åka till Alingsås och besöka Hööks, de har kundkväll efter klockan 15.00 och har 20% på allt. Jag var ju där häromdagen och köpte en flughuva men jag skulle även vilja köpa ett par tömmar, vilket jag inte tänkte på då. De jag har är trasiga i knäppet på båda sidor så jag får knyta fast tömmarna, inte helt lyckat… Jag är inte så bra på att knyta alltid heller så ofta släpper knuten och jag har en häst som plötsligt bara har en töm kvar… Det händer ju inget, men lite stönigt är det allt. Får se om vi kommer iväg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.