Avslutad nedräkning

Ja då var det dags då, efter nästan nio månaders föräldraledighet ska jag alltså tillbaka till jobbet i morgon? Det känns konstigt, som om jag börjar på ett nytt jobb nästan. Min chef ringde mig i fredags vilket jag blev väldigt glad över. Han fick mig att känna mig väldigt välkommen tillbaka och både sa och senare skrev i ett mail att jag var efterlängtad. Det gör det hela roligare att komma tillbaka och det känns som att det kommer finnas jobb att göra! Min kontorsplats finns även kvar och väntar på mig, så jag ska väl snart känna mig på banan igen, även om det blir en omställning helt klart. Bara det att ställa väckarklockan, äta frukost själv och packa lunchlådan känns ovant.

Lite från idag:

Tillsyn av får.

Morgonpromenad med hund och barn.

”Gårdens skam”. Ogräs till förbannelse.

Något bättre.

En skottkärra kommer lastad med ogräs.

Loke gungar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.