Härlig dag

Idag har vi haft en sån där härlig dag där vi blandat nytta och nöje. Inledningsvis fick Kaprifol löshoppa tillsammans med en av de nya hästarna och jag hade med mig kameran ut men tog inte en endaste bild 😉 Hästarna hoppade fint i alla fall. Kaprifol var lite seg i värmen, men gjorde det hon skulle och var duktig.

Efter detta kopplade jag på hästsläpet på bilen, lastade in lite skrot i släpet och så åkte jag och Loke mot återvinningsstationen. Längs vägen plockade vi upp Rebecka som var snäll och hängde med och roade Loke medan jag slängde skrotet och all plast jag la in tidigare i veckan. Under tiden som vi var borta var Axel borta vid vår mark vid tennisbanan och gick lite med röjsåg. Vi kom på att det är ytterligare en bra plätt att låta fåren beta så nu är det förberett för att sätta upp vårt flyttbara fårnät där borta.

Under eftermiddagen har vi fortsatt med lite röjsågande här hemma samt ogräsrensning. Vi har även hunnit med en 3.5km promenad med hund och barnvagn där Shiva fick simma lite och nu på kvällen har vi cyklat ner till badplatsen och doppat oss. Lokes premiärbad i sjön! Vi körde all in på solhatt, UV-tröja och badblöja, kanske lite onödigt men better safe than sorry tänker jag. Loke tyckte det var skoj och det var många andra plaskande barn att titta på så det blev en hel del ”miljöträning” också, hehe. Premiärdoppet utomhus för min del också i år, och förra året. Minns inte ens när jag badade senaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.