Vi överlevde

Både jag, Axel och Loke har överlevt första dagen i, som Axel kallar det, den nya paradigmen. Jag har haft det bra på jobbet och det känns som att jag snart kommer ha kommit in i det hela igen och arbetsuppgifterna har börjat trilla in. Härligt!

img_3726.jpg

Jag var hemma vid femtiden och fram till Lokes läggdags vid halv åtta åt vi middag, gosade och lekte med nämnda barn och grejade lite med fårstaketet. När Loke somnat gick jag ut till stallet och pysslade med Kaprifol och red ett riktigt lyckat dressyrpass. Vi var båda lite segstartade men så plötsligt kom vi liksom i fas med varandra och så blev det riktigt bra.

Jag skrittade fram mellan gärdena och efter dressyrpasset tog jag en galopp genom skogen bort till kohagen och skrittade sedan av hem igen. Uppfriskande avslutning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.