Promenad

Efter gårdagens oerhört tuffa hoppning fick Kaprifol en skrittdag på hårt underlag idag. Sanningen är att klockan rann iväg och vädret var lite halvtråkig så Kaprifol fick hänga med på släp när jag och Axel (och Loke) promenerade bort till Asklanda och tittade till fåren. De fick även en ny ruta att beta, en med rätt bra med sly i så det ska bli spännande att se hur det ser ut om ett par dagar.

I morgon är det fredag och då ska jag nog försöka få till en uteritt, och sen blir det vila på lördag för då ska vi till Småland på 30-årskalas och vi tänkte åka iväg rätt tidigt. I morgon ska vi byta hage på hästarna också, då blir de nöjda tror jag!

Ovan: Lite fler bilder från igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.