Lokes onsdag

Ja vad gör Loke och Axel hela dagarna egentligen? Det är knappt så jag vet, men igår hade de en ganska fullspäckad dag! Loke har denna vecka vaknat runt halv sju-kvart i sju (ungefär då jag precis satt mig i bilen lustigt nog) och således även igår. Vid 8.45 hade vi besiktningstid för hästransporten inne i Alingsås så Axel och Loke åkte iväg en stund efter frukost föreställer jag mig. Släpet gick i genom besiktningen med blanka papper, wiho! Därefter åkte de vidare till Ica i Alingsås och handlade lite smågrejer när de ändå var ute och åkte.

35225874_10216673978509856_2942063240688959488_n.jpg

Nästa stop var Beijer Bygg, när de ändå var i Alingsås med släpet passade Axel på att köpa med sig lite brädor hem så vi kan bygga hönsens riktiga hönsgård nån dag. Loke hade fått sitta i selen på ryggen så Axel kunde dra fram lite brädor och det hade gått fint.

Vid tolvtiden fick Axel en tid hos optikern för ett syntest och även hit fick Loke hänga med. Han hade varit glad ända tills Axel fick den där ”masken” över halva ansiktet, det var läskigt tyckte han. Så Axel fick göra syntestet med en hand över ena ögat i stället, det hade gått bra, haha.

Under eftermiddagen fick jag den här bilden skickad till mig:

35241425_10216675443786487_2873250644767014912_nSom sagt, varför nöja sig med att kunna krypa när man kan klättra, ställa sig upp och börja gå lite? Söta lilla unge 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.