Hoppat lite

I veckan är tanken att jag ska dra med mig Kaprifol till en liten kvällshoppning inte långt härifrån så idag plockade jag fram två hinder till banan för att få lite fler språng i kroppen. Jag är ju lite (mycket) höjdfeg också så jag ville gärna känna lite på den tilltänkta höjden (hela 70cm) och se så det kändes bra, haha. Det var såklart inga problem och jag skulle nog tillochmed våga anmäla mig till en högre höjd, men hoppningen i veckan är på gräs och eftersom Kaprifol är oskodd kan jag inte brodda henne så det känns som det räcker med 70cm denna omgång så tar vi snäppet högre nästa gång.

Vi hoppade några språng på hela 95cm faktiskt och det gick ju som en dans. Nån rivning när vi inte riktigt fick till avståndet men Kaprifol hoppar utan tvekan vilket är himla skönt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.