På hemväg

Gårdagen blev i stora drag lyckad. Den inleddes dock med punktering på bilen, lyckligtvis när vi nästan var framme i Nissafors. Ännu mer lyckosamt blev det när lokala däckfirman var öppen så vi kunde kränga två nya däck till bilen utan mer bekymmer än så.

Vi fikade därefter hos Axels farmor, fick med oss en palm därifrån och hämtade en motorcykel hos en annan. Och ja, vi hade hästsläpet med oss för dessa ändamål så ni inte tror att vi trängs inne i bilen med allt.

Under eftermiddagen var vi i stugan med Axels mamma och Loke fick plaska lite i sjön.

Mat fick han äta också.

På kvällen åkte vi hem till Idas och Dennis gemensamma 30-årskalas med temat spel. Vi grillade egna korvar och hade levande tipspromenad där både jag och Axel förlorade våra grenar 😉 Loke var med och tyckte det var spännande med så mycket folk. Roligast var Axels kusin Lillie tyckte han! Vid halv nio-niotiden sövde vi honom i vagnen och där sov han en dryg timme innan lite plötsligt höga ljud från festen väckte honom så då valde vi att passa på att åka tillbaka till stugan där vi skulle sova.

Idag har vi inte gjort mycket mer än att äta frukost och nu är vi som sagt på väg hem. Efter att ha glömt nycklarna och missat en avfart, så fler missöden ska vi väl slippa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.