Tisdag

Ja idag är det tisdag och igår var det måndag. Kortvecka är det också eftersom det är midsommarafton på fredag! Då ska vi åka till bror på Piratfest! Han har byggt ett piratskepp i trädgården till barnen och det blir lite utav en invigningsfest detta, så det är klart att det blir pirat-tema! Vi fixade med våra kläder igår och det kan nog bli ganska bra tror jag. Jag var inne på att klä ut Loke till en papegoja men han får bli en pirat han också. Han går under namnet Kapten Blöja, fruktad på alla de sju haven!

När Loke somnat för natten gick jag ut till stallet och red lite dressyr i regnet med Kaprifol. Hon var riktigt fin, det är så roligt att rida henne just nu! Jag fastnar dock lite i högervarvet för där är hon bara så, så fin, men det är ju bra att träna på det som är svårt också, hehe. Högergaloppen igår var magisk (med våra mått). Men även vänstervarvet är helt okej för tillfället! 7:e juli är det dags för nästa tömkörning, det är dock inga dressyrträningar inplanerade då vi är en man kort för att tränaren ska komma ut. Lite synd, jag är ”hungrig” på träning och att komma vidare.

Lite blöt efter ridningen igår och mums med en näve havre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.