Ombyggnation

Nästa helg flyttar det in en till häst i stallet vilket gör att det återigen är fem hästar i hagen. Vi har ju haft fem hästar i stallet förut, men inte fem hästägare vilket gör att vi behöver ordna med lite mer förvaring i sadelkammaren och i torkrummet.

Igår kväll när Loke somnat för natten började vi lite smått i torkrummet med att tömma runnet och såga lite reglar. Våra nuvarande hyresgäster har varit snälla att ta ut sina grejer så det var bara garderoberna och hyllorna som vi behövde ta ut igår.

Tanken här är att i stället för de tre garderoberna och de fyra små hyllorna som satt här förut ska ersättas med en platsbyggd hylla över hela väggen. Det blir fyra hyllplan och alla fem hästägare får var sin femtedel av längan, tror det hamnar på ca 70cm. Får se hur långt vi lyckas komma idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.