Gårdagens

Efter gårdagens middag gav vi oss ut på tur hela familjen. Axel och Loke tog cykeln och jag satt upp på Kaprifol. Vi tog Birgers väg, följde asfalten förbi vägen upp till oss och så gick vi via skolan i Asklanda vilket gjorde 5km på 40 minuter ungefär. Det var jättemycket insekter i skogen och de följde oss även ut ur skogen så det blev inte mycket skrittat idag. Kaprifol kändes pigg och fin, även om hon också var lite irriterad på alla flugfän.

map

Vi lyckades dessutom tappa både boots, flughuva och träns (!) under uteritten. Den första skyller jag på att Kaprifols hovar växt som gräs de senaste dagarna, tur Jonas-hovis kommer nästa vecka! Flughuvan och tränset åkte av när insekterna blev för intensiva, jag hade hacket så det satt ju inte fast med så många remmar direkt heller. Det var i alla fall inga problem att hoppa av och sätta tillbaka tränset igen, haha.

bild

När vi var tillbaka var det dags för Loke att sova vilket gick rätt smidigt och under tiden gick Axel ut och fortsatte med torkrummet och jag kom efter så fort Loke somnat in ordentligt. Stommen är nu klar, Axel kompletterade med reglar på ytterväggarna och sedan betsade vi det hela i vår vanliga bruna bets från Biltema. Reglarna på ytterväggen blir vita och det blir även hyllplanen. Det är det som saknas nu; plywoodskivor som hyllplan. Sen ska vi även sätta upp taklisten igen, fast sågad i småbitar och så ska benet i mitten modifieras en aning. Sen är det klart!

stomme

Måste ju nämna också att Loke blev hela nio månader igår! Det är väl nu man brukar säga att han har varit lika länge i magen som utanför magen, en liten ”vändpunkt” sådär. Han firade det hela med att ha 40 graders feber när vi kom in efter stalljobbet. Glad ändå lyckligtvis, men han var såklart väldigt varm. Han fick en alvedon och kunde sen sova lite bättre i alla fall. Gissningsvis den tredje tanden som är boven i dramat.

1 tanke på “Gårdagens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.