Mycket roligheter

Igår efter jobbet åkte jag till Gäsene för kvällens styrelsemöte, det var tävlingsplanering på agendan. Vi har ju inte haft några tävlingar nu sen den stora dressyrhelgen för en månad sen ungefär och även i juli är det tomt. I slutet av augusti och i september drar det igång ordentligt igen med:

8:e augusti: Pay & Cross
22:e augusti: Pay & Cross
29:e augusti: Unghästhoppning
1:a september: Pay & Jump
5:e september: Unghästhoppning
8-9:e september: Distriktsmästerskap i hoppning för både ponny och häst
12:e september: Kvällsdressyr
21:a september: Pay & Ride

En hel del på kort tid, men detta är också det sista för året och det är bara hopphelgen där som kräver ordentliga funktionärsinsatser, DM och allt!

Jag är helt klart sugen på att åka på Pay & Cross (terränghoppning) och på pay & jumpen med Kaprifol. Det är ju även ”hoppveckor” under tiden som detta sker vilket betyder att hindren står framme och man kan åka och hoppträna själv på en fullskalig tävlingsbana. Kan bli många resor till Gäsene med släpet, hehe. Just nu står dressyrbanan framme som man också kan träna på om man vill.

IMG_4288

Vi planerade även lite löst för nästa års tävlingar, de stora tävlingarna måste ansökas om i tid (senast sista juli) och vi brukar ju ha någon nationell tävling per år. Vi spånade på om vi inte skulle dra ihop och fixa en ordentlig dressyrhelg med rätt höga klasser nästa år, får se vad vi landar i där! Kan bli spännande i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.