Somrigt

Ganska mysigt ändå att mötas av jordgubbsröda kinder när man kommer hem efter jobbet.

 

Det blev lite familjemys innan jag gick ut till stallet för lite motion av Kaprifol. Det var torrt och varmt och dammigt på ridbanan där jag gärna ville ”känna lite på henne”. Jag gjorde då så att jag red ut en liten runda så hon var ordentligt framskrittad och även lite travad och galopperad innan jag gick in på banan. Jag kunde då direkt börja jobba henne lite ordentligt i trav på lite volter och jag tog även lite galopp i båda varven. Hon kändes riktigt fin! Jag red inte många minuter inne på banan men det räckte, så när jag var nöjd red jag ut en liten till runda så hon blev avskrittad och fick lyfta lite på tassarna i skogen.

IMG_4306

Efteråt fick hon komma ut i hagen med insektstäcke på faktiskt. I dag ska vi iväg och hoppa lite igen så jag tänkte hon skulle vila ordentligt och slippa insekterna lite 😛

IMG_4314

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.