Ledig lördag

Idag har vi haft en riktigt ledig lördag, jag och Axel, och knappt gjort nåt gårdsgöra. Pär var här i förmiddags och tog hand om trädet som fallit i en av hagarna, skönt att vi slapp det! Sen har Axel fixat plastskivan till hönsens tak och jag har rensat lite ogräs. Kaprifol fick en promenad tidigt i morse också!

Vid tolv åkte Axel till Vårgårda och hämtade en vän vid tågstationen och vi åt lunch tillsammans innan han fick ”the grand tour” här på bondgården bland alla djur. Lite senare gick Axel och vännen ut på (misslyckad) svampjakt och jag ringde hit Rebecka som hjälpte mig att organisera bland skor och senaste arvegodset från syskonen.

Loke har sen igår plötsligt lärt sig stå ordentligt så kände att det nog började bli dags att leta upp ett par skor i rätt storlek. Och ja, det är bara skor i kassarna på bilden ovan så det fanns ju ett par storlekar att välja mellan!

Kolla killen här nere alltså! Så stadig och duktig!

Och ja, det finns lite skor ja. Haha!

1 tanke på “Ledig lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.