Och nu då?

Nu är frågan vad jag och Kaprifol ska hitta på här näst!? Nu när vi är uppe på hela 80 cm (haha!) öppnar det upp för att åka på riktiga tävlingar och lämna Pay&jumpsen lite bakom oss då det nuförtiden är rätt vanligt med 80cm i lokala klasser. Förr var ju 90 det lägsta oftast. Fördelen med att åka på ”riktig” tävling jämfört med P&J är att det brukar vara lite bättre uppstyrt på dessa tävlingar med framhoppning mm. Det brukar även gå lite fortare då man inte får vägra en gång på varje hinder och ändå fortsätta plus att anläggningarnas försäkringar går in och täcker ifall olyckan skulle vara framme. En negativ aspekt är att det är lite dyrare, kanske inte själva startkostnaden men både jag och Kaprifol måste ha licens för att få starta.

Får klura lite, jag är lite sugen på att åka till en terrängbana här i närheten och hoppa lite (man får hyra banan och rida själv) och sen ska Kaprifol få lite ”hopp-vila” ett tag och så kör vi på en ny omgång till hösten sen. Men man kan ju inte åka på allt så det är frågan om vi ska köra på Pay&Cross i Gäsene (terräng-clear round) eller om vi ska sikta på nån riktig tävling och ha som mål att ta oss runt en 90-bana.

tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.