Skutt i hagen

Under kvällen igår skuttade vi lite hinder i hagen, jag och Kaprifol. Det finns ju fyra hinder; två stocker, ett däckhinder och ett ”pinnhinder” och vi hoppade alla hinder två eller tre gånger var. Det var äckligt mycket insekter så vi fick hålla farten uppe så passet blev kort men intensivt.

Jag ville mest få lite känsla för det hela eftersom vi ska åka till en terrängbana på lördag. Det är Sandris hästbutik i Lagmansholm (drygt två mil från oss) som byggt en liten terrängbana som man får hoppa själv, vilket inte är så vanligt att man får. Ofta måste man delta i en träning eller liknande för att få hoppa, men här är det alltså bara att swisha 150kr och åka dit och hoppa. Och för min del som har en ganska okomplicerad häst och bara vill hoppa lite för skojs skull är det ju perfekt! Ska bli skoj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.