Lugn vecka

För Kaprifols del har den här veckan varit lugn. Hon fick vila måndag och tisdag eftersom vi var i stugan då, plus onsdag för då stängslade vi hela kvällen. Igår fick hon en 3km-promenad med mig, Rebecka och Loke som sällskap, lite mjukstart efter tredagars vila helt enkelt. Idag och i morgon planerar jag att rida henne och sen är det dags för tömkörningsträning på gården igen på söndag! Det ska bli skoj såklart, och denna gången är det även en häst som kommer utifrån som ska vara med, värsta träningsanläggningen då alltså 😉

IMG_8127

I övrigt har jag inte planerat något direkt framöver utan vi har en liten lugnare period för tillfället men ska väl snart dra igång att träna lite mer igen och kanske åka ut på nåt i augusti-september eller så. Mest sugen är jag på hemmaklubbens hoppning den 1:a september just nu och jag klurar lite om jag vågar sätta upp 90cm som ett mål och då kunna delta i Gäsenecupen som är lite utav klubbens klubbmästerskap. Nu har jag redan missat två ”deltävlingar” i cupen som gick under våren, men kan ju vara skoj att delta ändå.

IMG_3545

Gäsene och deras fina hinder! Här var vi där och hoppade lite själva för två år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.