Häst på släp

Efter jobbet igår hoppade jag upp på cykeln och cyklade bort till hagen där hästarna går just nu, går ju lite snabbare än att gå! Jag hade med mig hjälm och träns så jag tränsade Kaprifol och red barbacka tillbaka till stallet, finns det nåt annat som är mer förknippat med sommar och bete? Mysigt var det i alla fall.

Axel och Loke joinade snart i stallet och vi stack ut på en runda tillsammans; jag på Kaprifol och de på cykel. 5km blev det i den stekande värmen, det räckte så!

När vi var tillbaka i stallet fick Kaprifol vänta i boxen en stund medan jag fyllde vattendunkar och Axel modifierade gårdagens bygge lite.

IMG_4728

Det går ju åt en hel del vatten till hästarna nu när det är så varmt, så det var väldigt smidigt att Axel kunde bygga pallgafflarna igår, så vi får med oss alla dunkar med vatten på en körning. När vi åkte ut till hagen igår skulle ju även Kaprifol tillbaka till hagen så jag hoppade upp och satte mig på dunkarna som hängde bak på traktorn och så fick Kaprifol gå efter traktorn 🙂

37728333_10216997305192821_5255323181681475584_n

Det gick fint sa hon, hon hade dock lite bråttom tillbaka till sina kompisar i hagen så hon ville gärna gå förbi traktorn som körde lite långsamt till en början, haha.

IMG_4735

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.