Vilohelg

För den här helgen har vi faktiskt inget större projekt inplanerat. Alla djur går i hagar som räcker ett tag och inga andra av våra projekt är direkt akuta. Vi städade lite på logen igår och röjde lite i trädgården, men i övrigt var vi ganska lediga. Det är vi även idag då en av Axels arbetskamrater med familj kommer hit och hälsar på. Kanske blir lite bad, god mat och en runda bland alla djur. De har två barn i ca 4-6 årsåldern så de vill säkert klappa på får och hästar och höns här på gården.

Loke gillar också djuren, och traktorn. Igår när vi städade logen sov han mest men var vaken en stund på slutet och kröp omkring. Vid ett tillfälle kröp han ut och då fick han se traktorn som stod en bit bort och då satte han iväg i full krypgalopp och började pilla på framdäcket. Så söt 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.