Söndagen

Vi hade en väldigt härlig söndag igår med Axels arbetskamrat + familj. De kom runt klockan ett och vi gick en liten runda på gården innan vi åt lunch tillsammans. Efter det fick de hjälpa oss att fylla vatten till hästarna och barnen (3 och 6 år) tyckte såklart att det var roligt att åka bak på traktorns ”flak”. Vi kanske skulle annonsera det som en attraktion i byn och ta en tia per barn? Hehe.

Vid hästarnas hage fick barnen klappa och sitta lite på Kaprifol också. Jag har gett henne lite semester för tillfället, dels för att hon går i hagen som är en bit från gården men också för att det inte är så lockande att rida i 30-gradig värme. Det ser ut att kunna bli lite svalare i denna vecka, får hoppas på det (och mer regn).

IMG_4811

Loke tycker att det är väldigt roligt när vi har barn på besök och han vill gärna leka tillsammans med dem. Efter vattenpåfyllningen  åt vi glass och fruktsallad och sen åkte vi ner till sjön och badade. Även det är skoj! Till sist blev det god middag och sen åkte våra gäster hemåt, tror klockan hann bli bortåt nio-tio.

Loke är för övrigt inte många dagar ifrån att gå själv. I går tog han enstaka steg mot möbler flera gånger och när man håller honom i händerna eller runt bröstkorgen så går han typ helt själv med bara aningens balanshjälp. Han har nog både tekniken och balansen redan egentligen, han ska bara våga. Under natten har han lärt sig klättra upp i soffan också, hehe. Dröjer väl inte länge innan han står i fönstret och hoppar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.