Borås airshow

Efter förmiddagens tömkörning åt vi lite lunch och packade sen in oss i bilen och åkte till Borås för flygplansshow. Vi hade haft det lite öppet ett tag för att se hur vädret verkade, och det såg ju fint ut!

IMG_5071

I Borås möttes vi dock av moln och det dröjde inte länge innan det började droppa lite från himlen. Men vi lät oss inte skrämmas av detta!

39500546_2069677523293139_6543177187040690176_nIMG_5150

Vädret gjorde ju dock showen lite sämre, segelflyget kunde inte köras och det var bitvis lite dålig sikt, både för oss på marken och de uppe i luften.

IMG_5145

Men vi fick se några plan och bäst var Jurgis Kairys från Litauen med sitt Sukhoi-plan, han hade en spännande uppvisning med flertalet loopar, störtdykningar, ”kobran” och andra livsfarliga saker. Loke kanske var lite för liten för att uppskatta det hela, men han såg flygplanet i alla fall!

IMG_5152

Vi åt var sin hamburgare också (korv till barnet) och avslutningsvis kom en JAS 39 Gripen på besök. De är ju alltid fräcka att se, här var dock vädret som sämst så besöket var kortvarigt, men kul ändå!

2 tankar på “Borås airshow

  1. Ni får komma till Lidköping och titta på flygplan! Herkules flyger ofta lågt, och även Gripen. Så kan ni få kaffe och fika också 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.