Höstig tisdag

Ja det är onekligen lite höstigare ute nu när kvällarna blir mörka och det är lite kyligt på mornarna. Men gräset växer ännu och jag hoppas det fortsätter så ett tag till! Igår efter att Kaprifol fått lite motion fixade vi lite med stängslet i hagen som hästarna går i och det finns allt en hel del att äta kvar så de kommer helt klart gå där augusti ut i alla fall. Och gräset i våra egna hagar växer på så min önskan är att hästarna ska klara sig på gräs även september ut, vilket inte verkar omöjligt eftersom vi ändå har tre relativt stora + en liten hage som vilat rätt länge nu.

Även gräset hos bonden växer men han kommer helst inte vilja sälja mer hö i år så jag har köpt 6 balar till idag på morgonen som vi ska hämta hem, de är dyra men inte så många så det får gå. De finns bara 8km bort så vi kör ett par vändor med hästsläpet. Då landar vi på 31 stycken och då ska vi nog ha allt hemma till hästarna för hela vintern, vilket känns skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.