Skojigheter i september

Det känns änna som att höstsäsongen har startat; betessäsongen är snart över, kvällarna börjar bli mörka och det är en annan fuktighet i luften. Igår och idag har regnet pölat på rätt bra, men kommande septembervecka ser ut att kunna bli riktigt fin. Hästarna går fortfarande på andra sidan asfaltsvägen och min ambition är att de ska kunna gå där en vecka till ungefär. Sen flyttar vi över dem till den bortre sommarhagen i ca två veckor och därefter till sommarhagen intill vinterhagen, och då kommer de även få tillgång till ligghallen som kommer vara nyspånad och fin.

Även om det ska bli lite mysigt så var det inte det jag menade med skojigheter att se fram emot, utan detta!

IMG_8094

1:a september: I morgon alltså! Då åker vi till Gäsene och hoppar en Pay&Jump på hemmaklubben (om jag känner mig tillräckligt frisk). 80 cm två gånger får det bli, vi har lämnat 70cm bakom oss men jag känner nog inte att vi är helt redo för 90 ännu, jag har ju typ inte hoppat nåt sen senaste Pay&jumpen egentligen. Men vi får se, går det superduperbra i första 80-starten är det ju inte omöjligt att ändra till 90. Men det är tveksamt 😉

IMG_8409

16:e september: Dressyrträning! Vi kör ju en gång i varje månad och nu är det dags igen! Ska bli skoj, för jag tänker att jag ska försöka komma ihåg vad vi tränade på sist, och träna på det själv fram tills nästa träning så vi inte behöver ”börja om” igen, om ni fattar. Borde ju inte vara för mycket begärt!

IMG_8255

23:e september: Tömkörningsträning! Detta är ju på vår egen bana och än ska det inte vara några problem att köra på. Blir svårare sen när det blir fruset och snö, men det ska väl hålla sig borta ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.