Lite krassliga

Hela familjen är lite krassliga dessa dagar, är väl ganska obligatoriskt så här i ”terminstart”. Jag tillbringar därför denna kvällen i soffan med en kopp honungste och sneglar lite på tv. Loke sover och Axel är på årsmöte med jaktlaget. Lugnt och skönt i huset med andra ord, bortsett från två busiga kattungar som galopperar fram genom huset i jakt på flugor, dammråttor och saker att studsa på.

Tidigare idag fick Kaprifol en promenad och jag hade med mig Loke i vagnen så Axel kunde greja lite ostört. Det blev ingen bild på hästen idag heller så denna bild från pryda dagens inlägg. Jag fick den från Axel tidigare idag, söt va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.