Lördag!

Så var det lördag igen! Idag har vi aktiviteter både jag och Axel, fast på var sitt håll. Axel är på arbetsdag med jaktlaget inför älgjakten och jag tar med mig Loke till hästloppis i Vittene där vi ska försöka sälja lite krafs! Rebecka hänger med oss också, och det ska även vara en liten miniclinic i ridhuset, så det blir nog skoj!

Igår hade vi besök av pappa och Regina som firade Lokes födelsedag lite tidigt eftersom de inte kan närvara vid hans kräftskive-kalas. Efter det åkte vi till Gäsene och byggde bana inför helgens distriktsmästerskap i hoppning. Dit ska jag i morgon och hjälpa till när det är ponnyernas tur.

Men nu, fylla bilen med hästgrejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.