Distriktsmästerskap

Tävlingen i Gäsene började inte förrän vid nio så jag åt frukost med den här sötnosen i lugn och ro samtidigt som hans pappa fick lite sovmorgon.

201809101

Tävlingsdagen i Gäsene blev lyckad, vi hade vädret på vår sida och det kom knappt en enda regndroppe och det var bara på slutet som det blåste upp lite så vi fick springa med sandsäckar till de lite ostabila hindren. Jag och Lina gjorde en snygg räddning också när en planka blåste ner från hindret som en ryttare var på väg till. Tack vare vår snabba spurt hann vi få upp plankan så ryttaren kunde ta sig över hindret utan att störas.

201809102

Strax efter tvåtiden kunde de sista DM-vinnarna för dagen koras, nämligen D-ponnyerna. Det efter fina ritter över svindlande höjder. Alltid lika kul att se B-ponnyerna (tidigare under dagen) susa över samma höjder som jag och min bruna knappt törs närma oss. Men vi är ju på god väg nu i alla fall, hehe.

201809103

När banan var riden och det överblivna fikat uppätet åkte jag och hem plockade upp resten av familjen och så åkte vi till Nårunga skola för att rösta. Därefter åkte vi till lammen, som inte riktigt ser ut som lamm längre, och sågade ner det sista slyet i deras hage. De har några dagar kvar i hagen vid tennisbanan innan det är dags för nya betesmarker. Om ni minns hur det såg ut här tidigare så är det knappt så ni känner igen er nu va?

201809104

Sen blev det middag och till sist en kvällspromenad. Kaprifol motionerades av Beatrice (medryttaren) idag, så hon fick bara en klapp och ett äpple av mig.

201809107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.