Murrigt höstväder

Idag har jag varit på kurs i arbetsmiljö, kursen hålls på RISE i Borås så det har inte inneburit mer än att jag varit i ett annat hus på området mot vad jag brukar vara. Och så har vi fått frukostfralla, lunch och eftermiddags-smoothie serverad, väldigt gott! Fruktfatet stod inne i föreläsningssalen och vissa frukter gick åt före de andra.

Loke och Axel har varit i Göteborg och hälsat på Axels båda jobb under dagen och när jag kom hem åt vi svampsoppa till middag. Loke somnade tidigt idag så efter det gick jag ut och red ett dressyrpass på Kaprifol. Hon var lite spänd i blåsten och regnet, men samtidigt väldigt mjuk och fin så det var ett bra pass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.