Loke hos tandläkaren

Jag minns inte om jag sa nåt om Lokes tandläkarbesök, men det gjorde jag nog inte? Det är inte så mycket att berätta, men i brist på annat 😉 Loke har numera fem tänder som är helt framme, två uppe och tre nere. Han har även två tänder i överkäken som är på väg fram, så nog finns det material för tandläkaren att titta på!

Jag var inte med eftersom jag jobbade men Axel sa att tandläkaren hade nån ramsa som avslutades med att snabbt stoppa in två fingrar i hans mun och kika lite. Det är ju inte så att man kan be honom gapa liksom, och han sitter inte direkt still om man vill titta in i munnen. Men tandläkaren såg det som behövdes se och det såg bra ut.

Tänderna ska borstas så gott det går morgon och kväll, med speciell tandkräm som vi fått tillsammans med tandborste från BVC. Det är även bra att han dricker vatten och inget annat, så det ska vi fortsätta med såklart.

201809111

Loke, här med sin cape och sitt svärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.