Fredag!

Fredag igen och helgen stundar! Vi har inga gigantiska planer för helgen men lite skoj har vi allt att se fram emot!
Idag ska som sagt Kaprifols medryttare, Beatrice, få hoppa lite i paddocken och jag tänkte bygga upp någon gymnastikövning med studs åt dem. Jag har inte bestämt exakt vad ännu utan får klura lite på det under dagen. Oftast är ju Beatrice själv när hon rider, såklart, eftersom det är lite meningen med en medryttare. Just hoppningen gör jag helst själv men för att även hon ska få hoppa lite så är jag med när hon gör det och hjälper till att fixa fram lite hinder.

IMG_8421

I morgon har jag en planerad uteritt tillsammans med Diana och Mikaela i stallet, och på söndag är det dressyrträning för Åsa nere i ridhuset två kilometer bort. På lördag ska vi även byta hage på hästarna till den sommarhagen som har tillgång till ligghallen så den hagen ska ses över lite snabbt och ligghallen ska fyllas med spån. Dags för ”installning” helt enkelt. Än finns det gräs i denna samt i vinterhagen så vi behöver inte börja fodra med hö än på 3 veckor gissar jag.

1 tanke på “Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.