Joggingpass

Ja fast inte för mig då, utan för Kaprifol! Torsdagar är ju medryttarens dagar men denna vecka har vi bytt torsdag mot fredag så jag tömkörde Kaprifol en vända idag. Hon var lite matt men väldigt mjuk och fin, så jag lät henne ta det lite långsammare och bara jogga runt lite och hon var jättenöjd med det; frustade och sträckte på sig och såg ut att trivas.

201809131201809132

I helgen är det dressyrträning och nästa helg är det tömkörningsträning igen och det ser jag också i fram emot, jag tycker Kaprifol har tränat på bra sen förra träningen så det ska bli kul att se och höra om Emeli känner nån skillnad.

41678551_298480150945817_3121512725277048832_n

Efter passet tog jag på täcke på Kaprifol, det är lite lurigt med vädret nu för det svänger fort mellan regn, kyla och solsken med värme. Hästarna har inte så mycket mat kvar i hagen heller (vi byter på lördag) och eftersom Beatrice ska få hoppa Kaprifol lite i morgon, fredag, tänkte jag att då kan hon få ha täcke på sig tills dess så hon inte är blöt och kall om ryggen.

När jag gick ut från stallet öppnade sig himlen så just då kändes ju beslutet rätt bra i alla fall! Kaprifol hade gärna stannat inne en stund tror jag.

201809133

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.