Veckans planer

17:e september och en vecka kvar innan jag går på tre veckors ledighet! Det ska bli superduperhärligt att ha tre hela veckor ledigt med Loke och Axel. Jag har en hel del möten på jobbet denna vecka och mycket att göra, så det kommer säkert gå snabbt. På onsdag har vi även friskvårdsaktivitet efter jobbet, vi ska spela Boule tillsammans här i Borås, blir nog skoj!

busunge

Övriga planer för veckan är hagbyte på lammen, de har gått i den lilla trekanten vid ”sophögen” ute på gärdet sedan i tisdags och nu är den uppbetad, så de ska flytta några meter till en ny ruta och rensa den. Vi ska även planera och städa lite inför helgen som kommer då huset fylls av nästan hela min familj och delar av Axels familj. Loke fyller ju 1 år nästa vecka och vi tänkte slå två flugor i en smäll och ”fira” honom med en kräftskiva.

sötnos

Eftersom vi blir ganska många och vädret kan vara lite nyckfullt tänkte vi att vi ska duka upp ovanpå stallet, på loftet. Vi röjde lite där uppe i helgen och ska även sopa av golvet ordentligt innan helgen, och så ska vi försöka få upp två av Axels egenbyggda bord. Just det momentet kanske vi gör som en aktivitet på lördag, hehe, tror inte vi lyckas med det själva jag och Axel.

Loftet

Det är ju en stor och fin yta och jag gillar tanken att ha lite bord där uppe. Vi har letat lite efter några belysningsslingor att hänga upp också, men inte riktigt hittat nåt än. Får se, annars får vi väl hissa upp en bygglampa tills vidare.

9

Katla gillar att vi har massa halm i ladan!

mys

Avslutar med en söt bild på barnen i familjen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.