Storm och inkommande gäster

Det varnas för storm idag, det verkar dock variera väldigt i vilken styrka det ska blåsa så det återstår väl att se hur illa det faktiskt blir hos oss. I går kväll gick vi i alla fall en runda på gården och plockade in lite grejer som eventuellt skulle kunna blåsa bort, satte fast plasten över bommarna med rep och såg över plåttaken över veden och hönshuset. Så det ska nog inte vara nån fara för den sakens skull.

IMG_17961

I helgen blir det som sagt fullt hus och några börjar rulla in redan idag. Jag ska hämta Marsha vid tåget i Borås när jag åker hem från jobbet och familjen Klässbo kommer lite senare ikväll. Resten av folket kommer i morgon!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.