Gårdagens dressyr

Igår red jag lite dressyr på Kaprifol på min ridbana och hon var superrolig att rida. Jag var noga med att hon skulle svara kvickt på mina hjälper, vara framme för skänkeln och faktiskt fokusera på mig och inte få fåren, löven eller hästarna i hagen. Så fin så fin! Gjorde lite övergångar, öppna längs långsidorna och skänkelvikning över diagonalen. Mjuk som smör!

Avslutningsvis skrittade jag av henne i skogen och så tog vi en liten galopp på de nyslagna gärdena. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.