Dagen slutade på sjukhuset

Mohaha, nu blev ni skraja va? Det är dock inte så illa som det låter. Men vi börjar väl från början!

Både jag och Loke är lite halvsjuka och hostar och snorar ganska bra, vi fick för mycket dagisbaciller på oss i helgen tror jag. Men vi hänger i! I går började vi dagen på Ica och handlade lite inför den kommande helgen; mamma ska bo i vårt hus och behöver lite proviant och vi ska åka till Stockholm och behövde lite grejer till Loke och andra viktiga saker. Typ bilgodis.

IMG_5863

Det var en väldigt regnig dag igår så det blev en del inomhuslek. Vi läste böcker.

IMG_5869

Tvättade massa tvätt och lekte kurragömma bakom gardinerna.

IMG_5884

Sen städade vi hela huset också! Loke vet vad man gör med båda dammsugaren och sopkvasten.

IMG_5875

Vid sextiden åkte Axel iväg till Romnefall för att sätta ris på ett par älgtorn inför jakten. Jag och Loke var kvar hemma och jag skulle precis göra i ordning Loke för sängen när Axel ringde och berättade att den där lilla gröna handsågen han har, den är väldigt vass. ”Hur illa skadad är du?” Var min följdfråga, och det var väl inte så illa egentligen men det behövde nog sys i alla fall. Så Axel kom hem och bytte lite kläder och så tog vi med oss Lokes kvällsvälling och Loke själv och satte oss i bilen och åkte in till Alingsås.

sy

Loke somnade samtidigt som vi anlände till sjukhuset så Axel gick in själv och jag satt kvar i bilen med Loke och han sov faktiskt hela besöket där vilket var skönt. Det är ju inte så kul att ha med sig ett trött litet barn in väntsalen på sjukhuset i flera timmar. Sammanlagt tog det 2.5 timmar, jag hade godis och mobilen med mig så det gick ingen större nöd på mig! Axel fick ett gäng stygn i fingret, ett bandage och förmaningar om att inte göra så mycket de närmaste fem dagarna, sen ska stygnen bort.

2 tankar på “Dagen slutade på sjukhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.