Resdag

Helgen med Axels familj är i startgroparna och vår lilla familj har startat bra med ordentlig frukost och nu sitter vi i bilen. Vi ska till en ö som heter Arholma och den ligger i Stockholms skärgård. Vi har åkt en och en halv timme nu ungefär och Loke har precis somnat vilket var ganska passande. Om en timme pausar vi nämligen i Örebro där vi ska plocka upp Britt och Simon. Jag räknar med att Loke sover denna timmen nu och så Får han rasta av sig lite hos Britt och Simon innan vi åker vidare.

Vid kvart över tre hoppas vi att vi befinner oss på färjan över till ön och där strålar vi samman med fler familjemedlemmar.

Alla djuren är tilltittade innan vi åkte och om ett par timmar kommer mamma hem till oss och bor i vårt hus över helgen och klappar kattungarna, plockar ägg och fångar in alla djur som rymmer. Väldigt snällt! 😁 Kaprifol blir omhändertagen och motionerad av sin medryttare, så vi kan verkligen slappna av och fokusera på att jaga Loke i helgen så han inte trillar ner i Östersjön. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.