Sista dagen

Nu ligger jag lite efter med uppdateringen här känner jag, så vi får spola tillbaka bandet lite! I söndags hade vi som jag sa sista dagen på Arholma vi bodde alltså på Arholma Nord; ett slags ”aktivitetscenter” eller vandrarhem som har sin högsäsong på sommaren som många andra ställen. De ordnar kajakturer, klättring, linbana, hyr ut cyklar och så den där guidade turen inne i Batteri Arholma.

IMG_6058

Det finns ett gäng stugor/hus att bo i som är ganska enkla, men har det nödvändiga, och så finns det en restauran/bar på området också. Eftersom vi var där när det inte var högsäsong var vi helt ensamma gäster vilket var rätt skönt, framförallt vid middagstid då Loke kunde springa runt och gasta i matsalen utan att störa nån annan än oss.

IMG_6059

Sista kvällen fick vi trerättersmiddag med rökt vildsvin till förrätt, fantastiskt gott lamm till huvudrätt och en läskande apelsin(tror jag det var)sorbet till efterrätt. Vi åt både frukost, lunch och middag i restaurangen alla dagar och allt var hur gott som helst! Fint presenterat också och bra service 🙂

IMG_6014

På måndag morgon var det dags att åka hemåt och efter frukost lämnade vi våra väskor vid restaurangen och så gick vi den dryga kilometern till färjan. Våra väskor kördes dit vilket var trevligt!

IMG_6057

På fastlandet delade vi upp oss i två bilar; Axels föräldrar tog med sig Britt och Simon och lämnade av dem i Örebro och vi tog med oss Marsha och Nils. Nils droppade vi i Södertälje och så åkte vi vidare till Jönköping där vi sammanstrålade med Axels föräldrar igen. Loke tog timmarna i bilen bra!

IMG_6098

I Jönköping stannade vi på IKEA och åt middag tillsammans.

IMG_6030

Och sen var det dags att säga hej då för den här gången, Axels föräldrar och Marsha och hunden Shiva åkte till Stugan och vi åkte hem till vår gård!IMG_6049

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.