Dagen

Den här dagen inleddes med en uteritt för mig och Kaprifol. Redan strax efter åtta var jag ute i stallet och fixade i ordning Kaprifol.

Jag provade en ny väg som mina hyresgäster hittat och det var helt klart en himla fin väg! Jag gillar när det är lite mer åt skogsväg-hållet och stigar där man kan blanda skritt över stock och sten och trav/galopp på lite ”större” vägar. Grusvägar är ju också bra till det senare, men blir gärna lite hårda och enformiga.

Kaprifol kändes fin och blev lite svettig av rundan som blev 5km. Finns fler stigar att prova där men jag hade en tid att passa så ville inte utforska för långt bort.

Strax innan elva skulle Axel nämligen få stygnen i handen bortplockade och vi åkte dit tillsammans. Efter detta åkte vi till XL-bygg och köpte lite virke till morgondagens projekt och sen susade vi vidare till Borås. Jag hade ett möte jag inte kunde missa trots semester så Axel och Loke gjorde mig sällskap och fikade med mina andra arbetskamrater under tiden.

Flyttat lamm har vi gjort också, de fick en ganska stor hage i hästarnas andra sommarhage så kanske kan de nu gå där sista månaden. Slakt är nu bokad för våra sex lamm till den 29:e oktober!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.