Kaprifolen

Kaprifols medryttare har som sagt tagit hand om henne i helgen och motionerat henne både fredag, söndag och måndag. Väldigt tacksamt! Igår var det min tur igen och det blev lite lagom motion i form av tömkörning medan Loke plaskade i vattenpölen på ridbanan + promenad. Axel var på skjutbanan i går eftermiddag och sköt godkänt för nästa veckas jakt, så vi roade oss själva.

IMG_6068

Blev kanske inte så seriöst pass men Kaprifol joggade på fint och så fick hon galoppera lite lös på slutet (med Loke i säkert förvar).

Kaprifol var inte helt på fotohumör (och Loke tröttnade lite på slutet) men hon är fin i kroppen nu tycker jag. Och börjar bli vinterluddig!!

IMG_6074

IMG_6082

Efter motionen fick Kaprifol prova Lokes sadel igen, jag har nämligen äntligen fått hem en sadelgjord! Jag letade förgäves efter en begagnad men misslyckades, så det fick bli en ny. Den kostade dock bara 149kr så det var ju inte nån enorm summa precis.

Alltså, är det inte bedårande gulligt!?

IMG_6084

Loke fick testa också, och ja, det finns ju lite att växa i trots att det är en mini-sadel, hehe. Och ja jag vet att han inte har nåt hjälm på sig men han skulle bara sitta där så mamman kunde ta en bild 😉 IMG_6086

Lite sugen på att prova sadeln själv. Tror min rumpa precis får plats, hehe.

IMG_6093

Hästarna har fått komma ut i vinterhagen nu också och där finns det gott om gräs! En vecka till så ställer vi ut en höbal sen så har de lite gräs att varva det första höet med. Blir nog bra!

2 tankar på “Kaprifolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.