Full rulle

Hej och hå, denna dagen var varit fullspäckad och jag hann bara hem och precis byta om, pussa på familjen och sen hade jag träff i stallet med Rebecca och Zingo. Gemensam uteritt var planerat! Skoj med sällskap! Loke och Axel hängde lite med oss i stallet innan jag och Rebecca (ej att förväxla med Rebecka!) stack iväg.

Uteritten var härlig och väldigt skön efter denna jobbdag som sagt gick i hög hastighet. Efteråt hann jag mysa och busa och läsa ett gäng böcker för Loke innan hans läggdags. Han har nästan slutat leka med leksaker nu, det är bara böcker som gäller vilket såklart är jätteroligt. Hans ”tal” utvecklas varje dag nu och han pekar på allt, liksom ”säger” vad han vill och förstår så mycket av vad vi säger. Han kan även säga vad hunden, hästen, fåren, ankorna, hönsen och katterna säger (oftast i alla fall). Det är så roligt att lyssna på hans babbel och följa utvecklingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.