Tisdag

Och halva oktober har redan gått! Nu efter semestern är det mörkt när jag åker till jobbet och visst blir även kvällarna mörka snabbt nu. Idag står det, såklart, jobb på schemat och direkt efter jobbet ska jag in till Vårgårda på Tävlingstermins-planeringsmöte. Ganska långt ord! Det innebär i alla fall att jag representerar Gäseneryttarna på mötet där disktriktets tävlingar för perioden januari-juni 2019 ska planeras in. De olika divisions-serierna och lagtävlingarna ska fördelas mellan de olika klubbarna och större tävlingar ska läggas så de inte ”krockar” med varandra. Jag har aldrig varit på något liknande tidigare så det ska bli lite spännande. Det betyder dock att jag kommer hem först efter Lokes läggdags vilket inte är lika roligt, men så är det ibland.

Kaprifol får vila idag, igår gick hon ett dressyrpass med Mikaela på ryggen. Mikaela är en av mina inackorderingar och hon fick alltså testa Kaprifol, ofta kul att se andra duktiga ryttare på sin häst tycker jag. Hon är ju lite klurig ibland min tös!

IMG_8599

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.