Målning

Kanske blir lite tjatigt med detta målande nu, men jag måste ju faktiskt lägga upp före- och efterbilder innan jag kan släppa detta och gå vidare.

IMG_6510

Det var ju lite synd att jag inte tog en bild efter att jag stängt dörren, men men, så är det. Här nere har jag börjat måla det röda, men dörrarna är fortfarande orörda, så här ser man ju dem lite bättre.

IMG_6512

IMG_8899

När jag ändå hade den svarta färgen och penseln framme passade jag även på att ge mig på denna dörren som sitter på sågverket. När vi målade sågverket förra året struntade vi i att måla dörren då vi tyckte att det var onödigt att öppna färgburken bara för denna, men nu så!

IMG_6562IMG_6565

Blev ju också lite bättre! Nu är det nog ändå färdigmålat utomhus för i år, det är snart November för gösse namn! Ser fram emot nästa säsong då jag målar vidare och kanske blir det fler dörrar renoverade.

I övrigt är det ju hallen inomhus som står närmast i renoveringen, den är ju halvfärdig och har varit i snart ett år faktiskt.. Planen där är att måla ett lager grönt till, det blev lite randigt och vi har färg kvar. Sen ska vi inhandla panel och sätta upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.