Gårdagens träning

Fina hästen! Så fort Emeli tog över Kaprifol efter framskrittningen igår liksom poppade Kaprifol igång och var SÅ redo att börja jobba. Jag har under de två senaste veckorna nästan bara ridit ut, tänkte det passade med ett litet break från banan och Kaprifol verkade riktigt taggat på att jobba idag, så roligt att se.

Emeli tyckte att hon kändes liksidig och, precis som förra månaden, fräsch och fin. De fick till några riktigt (för Kaprifols del) fina sido-förflyttningar också, Kaprifol har lite svårt att hålla tungan rätt i mun när de gäller dem. Hon tappar gärna takten, eller bjudningen, eller formen, det är svårt att göra allt samtidigt som man ska korsa benen och gå sidledes helt klart. Men idag fick de till det flera gånger!

Idag ska Kaprifol få gå lite lugnt och sen taggar vi för dressyrträning på lördag innan vi sticker till Åmål över nästa helg. Jag hoppas skären till min klippmaskin kommer i dagarna här också så jag kan klippa henne innan träningen. Det behövs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.