Fredagsfeeling

Gårdagen blev lång! Men allt flöt på smidigt. Jag åkte från jobbet strax före sex och anlände då vid klubbhuset ganska prick halv sju och kvällens styrelsemöte drog igång. Det tog som alltid ganska lång tid, mest för att vi har väldigt trevligt tillsammans och pratar lätt iväg tiden, hehe. Men som sagt, det flöt på bra och vi fikade och hade det bra!

Efter detta åkte jag tillbaka till väg 182, rakt över denna och anlände strax till slakteri Galtholmen där jag möttes av gårdsinnehavarna. Superhärliga och hjälpsamma människor. Jag fick med mig våra sex saltade skinn, slaktkropparna och hjärta+lever+njurar+lungor. Vi äter inte så mycket inälvsmat, men i regel slängs detta rakt i soporna vilket jag tycker är fruktansvärt slösaktigt, så vi bad om att få det med oss. Alla sex hjärtan lämnade jag in hos Håkan på Romnefall, samtidigt som slaktkropparna, på vägen hem. De ska rökas och ätas!  Nån lever och några njurar ska vi prova äta, och resten blir katt-och hundmat.

Bild

I morgon, fredag, är jag ledig så därav dagens fredagsfeeling! Härligt med en lång helg, får se vad vi kan få gjort. Axel hade skrivit en lång to-do-list när jag kom hem igår, så får väl se vad vi kan bocka av.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.